Jäsenedut

kuva shutterstock

"Elämä on tässä ja nyt, tänään.

Se on ainoa elämä, josta voit olla varma.

Käytä tämä päivä hyvin.

Elä tämä päivä antaumuksella"

- Dale Carnegie-

 

 

 

 

 

 

JÄSENALENNUKSET 2017

 

 

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy

-10% sisäilmaa parantavista ja allergiaa

ehkäisevistä tuotteista.

p.(09) 323 8962, Sturenkatu 43, Hki, www.allergia-apu.fi

 

Bellapuu

-5% valikoimasta Allergia- ja Astmaliiton jäsenille.

www.bellapuu.fi

 

Flamingo Spa -10%

Sisäänpääsystä -10%. Etu koskee vain jäseniä ja sen saa kassalla jäsenkorttia näyttämällä.

 

Haikon kartano, luksusta jäsenetuhintaan

Katso www.allergia.fi tarkemmat tiedot. Mainitse varausta tehdessäsi etukoodi "Allergia ja Astmaliitto" ja näytä jäsenkortti Haikkoon saapuessasi. www.haikko.fi

Haikon kartano, luksusta jäsenetuhintaan
Etu nro1: Kylpyläpäivä, sis. 1 x huippukylmähoito -110 astetta, HyvänOlon altaiden ja saunojen sekä Fitness Studion ja kuntoilutilojen vapaa käyttö, bistolounas Kylpylässä. 50 e/hlö ma-la (sis.alv, norm. 70 e/hlö).

Etu nro 2: Majoituspaketti, sis. 1 yön majoitus Kylpylähotellin 2 hengen standard-huoneessa, 1 x huippukylmähoito -110 astetta, HyvänOlon altaiden ja saunojen sekä Fitness Studion ja kuntoilutilojen vapaa käyttö, buffetaamiainen Kartanossa. Hinta 83 e/hlö/2hh (sis.alv, norm. 132 e/hlö). 1 hengen huoneen lisämaksu +40 e/yö. Hinnat eivät ole voimassa juhlapyhinä ja huippukylmässä käynti on mahdollista ma – la (ei su).

Lisäetu: Jos jäsen haluaa käydä huippukylmähoidossa toisenkin kerran Kylpyläpäivän tai majoituspaketin aikana, toinen käyntikerta ns. yleisillä ajoilla 23 e/hlö (norm. 33 e). Varaukset p. (019) 576 01, sposti:myynti@haikko.fi. Jäsenedut voimassa v. 2014. Mainitse varausta tehdessäsi etukoodi 'Allergia- ja Astmaliitto' ja näytä jäsenkortti Haikkoon saapuessasi. www.haikko.fi.

 

Helmivene

-10% normaalihintaisista alpakanvillasta valmistetuista vaatteista ja asusteista. Tuotteet verkkokaupassa. Jäsenedun saat tilaamalla tuotteet sähköpostitse, mainitse allergia-ja astmayhdistyksen jäsenyys ja jäsennumero. S-posti: helmivene@helmivene.fi. Myymälä on Paraisilla, ota jäsenkorttisi mukaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holiday Club-kylpylähotellit

Holiday Club-kylpylähotellien, Villas-ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista vähintään 15 % alennus. Lisäksi Holiday Club voi tarjota kampanjaluonteisesti lisäetuja. Majoitusvaraukset sekä maksut Holiday Clubin verkkokaupan kautta www.holidayclub.fi. Alennuksen saa vain käyttämällä varauksen yhteydessä koodia:ALLERGIA15.

 

Imatran kylpylässä, jäsenetu jopa -30 %
Jäsenetu vähintään kahden vuorokauden mittaisista varauksista, kun varaus on tehdään viim. 7 vrk ennen saapumista. Etu annetaan kylpylän myyntipalvelun kautta tehdyistä varauksista. Varausta tehdessäsi mainitse Allergia- ja Astmaliitto sekä jäsenkorttisi numero. Kylpylään saapuessasi esitä jäsenkortti. Jäsenetu ei ole voimassa vkot 52, 1-2 ja viikot 8-10.

Su-to: normaalihintaiset hotellihuoneet -30 %, pakettihintaiset loma-asunnot -30 %, normaalihintaiset keilavuorot, 1 h/vrk, -50 % ja normaalihintaiset puolihoito- tai täyshoitoateriat, -30 %. Pe-la: normaalihintaiset hotellihuoneet, pakettihintaiset loma-asunnot ja normaalihintaiset puolihoito- tai täyshoitoateriat -15 %. P. 020 7100 502, www.imatrankylpyla.fi  

Lappeenrannan kylpylä, jäsenkortilla majoituksesta ja hoidoista -10%
Kylpylä sijaitsee Lappeenrannan keskustassa Saimaan rannalla. Runsas valikoima lomavaihtoehtoja kaikille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta ympäristöstä sekä kylpylähoidoista. Perinteisiä terveysvaikutteisia kylpylähoitoja ja moderneja hemmotteluhoitoja. Esim. 5 vrk loma sis. päivittäisen suolahuonehoidon, alk. 425 e / hlö. Lisätiedot: www.kylpyla.info. Jäsenkortilla alennus majoituksesta ja hoidoista -10 %, ei koske aterioita.

 

 

Keravan keskusapteekki

-10% Vichy-tuotteista jäsenille

Kauppakaari 4, Kerava

www.keravankeskusapteekki.fi

 

Kielotien Silmäasema

Ilmainen optikon näöntarkastus sekä -30%

normaalihintaisista silmälaseista ostaessasi

kehykset ja linssit.

Tikkuraitti 16, 01300 Vantaa. P. 09 386 8447

 

KultaHelmi (Tikkurila)
-20% normaalihintaisista tuotteista
Tikkuraitti 20, p. (09) 271 3060
www.kultahelmi.fi

 

La Cure Kuolleenmeren ihonhoitosarja

-20% alennus normaalihintaisista La Curen tuotteista La Curen verkkokaupassa www.lacure.fi tai 041 446 5593. Laita lisätietoihin "allergiayhdistys"

 

 

Rehashop

-15% lääkesumuttimista jäsenhintaan. Yhdistykseltä ostettavissa Vortex-inhalointilaitteita (09 823 1600). Lapinlahdenkatu 8, 00180 Helsinki. 09 694 0010.www.rehashop.fi/tuotteet.

 

Radonfix, radonmittaus jäsenhintaan 33 e/kpl (norm. 39 e)
Etu sisältää Säteilyturvakeskuksen (STUK) hyväksymän radonmittauspurkin (hinta/purkki, tarkista tarvitsemasi määrä Radonfixin sivuilta), käyttöohjeet sekä palautuskuoren, jossa purkit lähetetään Radonfixin analysoitavaksi. Mittausraportti toimitetaan tuloksen valmistuttua n. 3 viikon kuluttua mittauspurkkien palautuksesta. Raportti sisältyy hintaan. Voit tilata purkin netin kautta tai p. 050 918 9672, www.radonfix.fi. Kerro allergia- ja astmayhdistyksen jäsennumerosi edun saamiseksi.

 

Robokeskus, -10 % Neato-robotti-imureiden hinnasta
Neato on tutkalla varustettu robotti-imuri, joka kerää lian, pölyn ja lemmikkien karvat pölysäiliöönsä, puhdistaa myös huoneiden nurkat huolellisesti. Neaton voi ajastaa hoitamaan siivousta tai laittaa robotin töihin nappia painamalla. www.robokeskus.fi. Tilaa puhelimitse tai sähköpostitse, jotta voit ilmoittaa samalla jäsennumerosi. P. 010 387 0080, myynti@robokeskus.fi. Jäsenhinta 449 e (norm. 499

 

Shell Helmi Simpukka

Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille autopesuetu SHELL HELMI SIMPUKKA -asemilla –20 % normaalihintaisista autopesuista. Etu myönnetään jäsenkorttia esittämällä.
 
Tarkemmat tiedot pesuasemista www.helmisimpukka.fi.

 

Silmäasema, -20 % silmälaseista ja aurinkolaseista
Etu jäsenkorttia näyttämällä. Silmäasema tarjoaa kaikki silmien terveyteen ja näkemiseen liittyvät palvelut. Noin 120 optikkoliikettä ja 7 silmäsairaalaa Rovaniemeltä Helsinkiin. Lisäksi Silmäasemalla on silmälaboratorioita useimmilla paikkakunnilla. www.silmaasema.fi.

 

Synsam, silmälaseista -25 %
Etu Allergia- ja astmayhdistystenjäsenille perheineen henkilökohtaisista ostoista: Silmälasit -25 %, aurinkolasit -20 %, piilolasit -10 %. Edut normaalihinnoista, ei yhdistetä muihin tarjouksiin. Edun saadaksesi mainitse asioinnin aluksi Allergia- ja Astmaliitto ry. Voimassa kaikissa Suomen Synsam-liikkeissä, www.synsam.fi.

 

Sonesta Healthcare Oy

Mahdollisuus vuokrata ja ostaa Fellowes ilmanpuhdistimia. -10 % alennus Sonesta Healthcare Oy:n tuotteista. Puh. 09 825 6160. www.sonestahealthcare.fi

 

Suolaparantola -20% suolahoidosta

Suolaparantolasta -20 % suolahoidoista. p. 040 843 1275, info@suolaparantola.fi

Tietoa suolahoidoista ja suolahoitolaitteista: www.suolaparantola.fi. Itämerenkatu 11-13 EF (EuromedFin Oy:n tiloissa), Helsinki

 

Suomen Jonas Oy

Jonaset-tuotteet, hengitysilman lämmittimet jäsenhintaan yhdistykseltä
ostettuna p.(09) 823 1600.
www.jonas.fi

 

Terveyskauppa Bio-shop Ikinuori

-10% normaalihintaisista tuotteista.

Kielotie14, p. 8736431. www.ikinuori.fi

 

Vekaravintti oy, äitiys-ja lastentarvikeliike


Vähintään 30 euron normaalihntaisesta kertaostoksesta alennus 15 % sekä myymälässä että verkkokaupassa (verkkokaupassa valitse maksutavaksi ennakkolasku ja laita lisätietoihin Allergiayhdistyksen jäsennumerosi).Kauppakaari 6, Kerava. www.vekaravintti.fi
Puh 040- 515 2057

 

WELLO2-LAITE ( Hapella Oy)

Wello2 hengitysharjoituslaitteet yhdistykseltä edulliseen hintaan 15% alennuksella.

 

 

 

VORMU Oy

Vakiotuotteista -10% jäsenkortilla mm. Uniquu-tyynyt ja peitot. Tuotteet netistä http://vormu.fi ja toimitus postitse. Niittaajantie 7, 26820 Rauma. P. 02 824 0100

 

Lisää jäsenalennustietoja: www.allergia.fi